OXYDTRON "A" Nanocement
 

Termék leírása:

Oxydtron "A" Nanocement

Betonminőséget javító adalékszer

 

Típusa: EN 196-1

Megnevezés: Betonminőséget javító adalékszer.

Alkalmazási terület:

Víz, fagy, hő, sav, lúg, olajálló betonok adalékszere.

Felhasználási útmutató:

A betonhoz nyomószilárdsági igénynek megfelelően adagolunk cementet és minimum 10 kg/m3 Oxydtron nanocementet.  A víz-cementtényező: felhasználási igénynek megfelelően. A betonba semmilyen más adalékszer nem használható. Extrém időjárási körülmények között (0C alatt és 25C felett) az adalékszer mennyiségét 5kg/m3 meg kell növelni. Speciális igény esetén keresse a forgalmazót.

Helyszíni keverés:

A szükséges mennyiségű vizet töltsük a betonkeverőbe, majd a cement és az Oxydtron nanocement hozzáadásával keverjük csomómentesre és adjunk hozzá kavicsot.

Minimális keverési idő: 15 perc

Betongyári keverés:

-Mixerbeton: Itt nem változtatunk a keverési technológián, de a szállító mixerben történő keverés időtartama minimum 15 perc magas fordulatszámon.

-Földnedves beton: Keverőgépben a keverési idő minimum 15 perc.

Általános tudnivalók:

A beton bedolgozási ideje folyamatos keverés mellett minimum 4 óra. A bedolgozás közbeni átmeneti szilárdulás újrakeveréssel visszafordítható.  Az adalékszer alkalmazásával nagymértékben csökkenthető a beton zsugorodása (repedése). Speciális igény esetén keresse a forgalmazót.

Tárolás:

A cementel megegyező módon száraz, fedett helyen, bontatlan csomagolásban.

Felhasználható:

A tárolási előírások betartása mellett a gyártástól számított 12 hónapig.

Egyéb információk:

Csak teljesen üres papírzsák tehető papírhulladék gyűjtőbe. A megkötött termékmaradványok építőipari hulladékként kezelendők.